VÅRA SOMMARKURSER

02 Okt VÅRA SOMMARKURSER

Ashtanga
12-16 juni

kl 17.30-19.30

I denna intensiva sommarkurs fördjupar vi oss i ahstangayogans tradition under fem kvällar i rad. Ashtangayogan är en dynamisk form av yoga där andning och rörelse vävs samman i serier av yogapositioner, asanas. Praktiken bygger styrka och smidighet, skapar värme och ökar cirkulationen i kroppen. Koncentrationen på andningen och den fasta sekvensen asanas ger eleven möjlighet att lära känna sin egen kropp i positionerna och hitta ett meditativt lugn i praktiken

Birthyoga
5-7 juli
kl 17.30-19.30
Eller
9-11 aug
kl 9.30-11.10

Detta är en förlossningsförberedande kurs för dig som är gravid från vecka 12 fram till förlossningen.
Yoga gynnar både ditt eget och ditt barns välbefinnande. Vi övar oss i förmågan att vara närvarande till fullo, vilket hjälper dig att uppleva graviditeten och förlossningen klarare.

 

Nybörjarkurs
12-14 juli
kl 9.30-10.45

Kursen är för dig som aldrig utövat Yoga tidigare och vill få en grund och förståelse innan du fortsätter yoga tex på våra vanliga klasser på studion. Vi går grundligt igenom yoga-andningen och solhälsning vid varje kurstillfälle. Under kursens gång får du lära dig dom vanligaste yoga positionerna/asana och andnings övningar/pranayama. klassen avslutas med en stunds avslappning och meditation.