Edita Juchneviciute

Edita Juchneviciute

"Every breath we take, every step we make, can be filled with peace, joy and serenity." -Thich Nhat Hanh

Min yogaresa började 2002 med en kurs i hatha yoga som jag blev förälskad i direkt. Sin RYT 200 TTC utbildning gjorde jag i Indien, där utbildade mig till hatha-, vinyasa-, gravid- och terapeutiskyoga (enligt B.K.S. Iyengar stil) lärare.

År 2014 vidareutbildades i yinyogakonst hos Sebastian Pucelle som är elev av Sara Powers och Paul & Suzee Grilley. Juni 2016 fördjupade mitt kunskap i yinyoga hos Magdalena Mecweld.

Hösten 2016 födjupade jag sitt kunskap i andningsproblematik och olika andningstekniker i Holland på Svastha yoga therapy utbildningen där hon fick givande kunskap om hur yoga kan hjälpa människor med olika besvär som astma, oro, hjärtproblem m.m.

Jag är väldigt intresserad av yogans terapeutiska aspekter för människor med olika besvär för att kunna återställa balansen i kroppen och sinnet. Mina klasser är meditativa, med mycket fokus på andningen och justeringar.

Yoga är harmoni och balans i livet, en förmåga att hålla ett leende på läpparna och att vara här och nu i detta ögonblick samt att ha flexibilitet inte bara i kroppen utan även i sinnet.

På Kendra undervisar just nu i Mjuk hatha yoga och ger behandlingar, läs mer om behandlingarna under fliken behandlingar