Zonterapi / Reflexology for pregnant women and after childbirth

Genom zonterapi kan du lindra eller helt slippa besvär under din graviditet. Och genom zonterapi kan du få en lättare och mindre smärtsam förlossning.

Hur du kan lindra dina besvär när du är gravid

Att vara gravid är en naturlig fas för din kropp. Den är gjord för det. Och den är gjord för att kunna föda. Samtidigt så innebär en graviditet en annorlunda påfrestning för din kropp än vad du normalt är van vid.

Du kan uppleva olika typer av besvär när du är gravid. Du kanske får ont i ryggen, eller i knäna. Du kanske får foglossning. Du kan bli svullen. Du har svårt att sova. Du kan må illa, etc. Genom att du får zonterapibehandling så stärker du din kropp så att den bättre kan klara av att vara gravid.

Zonterapi är en behandling som är väldigt skonsam mot kroppen. Den stärker din kropp att fungera optimalt. Den hjälper dig att komma i balans och zonterapi hjälper din kropp att läka sig själv. T.ex. så balanseras dina hormoner i kroppen, vilket gör att olika besvär som t.ex. illamående och svullnad lindras. Du kan genom zonterapi få hjälp att behandla besvär i t.ex. rygg, bäcken, höfter och knän. På så sätt kan du lindra dina besvär när du är gravid och du kanske t.o.m. kan bli av med dem helt.

Hur du kan få en lättare och mindre smärtsam förlossning

När du ska föda ditt barn så kan du förbereda dig på olika sätt för att underlätta din förlossning. Du kan förbereda dig mentalt genom t.ex. avslappning, visualisering och målbilder.

Genom zonterapi så får du hjälp att slappna av vilket gör att din förlossning blir lättare och mindre smärtsam.

Genom zonterapi så balanseras dina hormoner vilket underlättar din förlossning.

Genom zonterapi kan din livmodermun mjukas upp vilket gör att ditt barn lättare kan komma ut, och då blir din förlossning smidigare och mindre smärtsam för dig.

Du kan bli hjälpt till att må bra när du är gravid och slippa graviditetsbesvär.

Med hjälp av zonterapi stärker du din gravida kropp och underlättar din förlossning.

Utförs av Edita Juchneviciute

45 min – 595 SEK

60 min – 695 SEK